Cryolipolyse vetvries behandeling tegen de beste prijs!

Cryolipolyse is gerichte koeling van de huid waardoor vetcellen 'bevriezen', afsterven en door het lichaam worden afgevoerd. 

Een cryolipolyse behandeling is snel, pijnloos en er komt geen operatie aan te pas. Of cryolipolyse effectief is? Jazeker, op de behandelde zones verlies je tot wel 25% vet*.

Voor wie is Cryolipolise of vetbevriezing?

Cryolipolyse maakt dikwijls een kostbare liposuctie overbodig en staat daarom sterk in de belangstelling. De bekende love handles, buikvet, vet op de rug, dijen,knieën, kuiten, armen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen door middel van het vet te bevriezen! Dankzij deze techniek, welke ontwikkeld is door Harvard University, wordt plaatselijk overtollig vet door bevriezing doet efficiënt verwijderd. Zij kwamen op het idee dat vet cellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces. 

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan an­de­re lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico's.

Nieuw 360 Graden koeling en vacuüm Nieuw

Allereerst maakt onze machine gebruik van 360 graden koelen. Dit betekent dat de kop van het apparaat volledig rondom koelt. Dit wordt bereikt door het vet vacuüm te zuigen in de behandelkop, waarna de lichaamszone volledig rondom gekoeld wordt. Hierdoor wordt er op dezelfde diepte koeling bereikt, waardoor het resultaat beter wordt.

Cryolipolyse behandeling

1. Het behandelplan
Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze Specialist of de methode voor jou geschikt is. 

2. Aanbrengen van de applicator
Voorafgaand aan de behandeling bekijken we de plekken die behandeld gaan worden. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.

3. Koelen van de vetcellen
Gedurende 30 a 45 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 45 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

4. Natuurlijke afvoer vetcellen
Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. 

5. Zichtbaar resultaat
Minimaal 8 weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen. Afhankelijk van uw doel heb u 3 a 6 behandelingen nodig om de 6 weken.

Behandel prijs per zone 220 euro 

 

  • uw huid word strakker
  • na de 1ste behandeling zal u binnen 8 weken verschil merken
  • spieren zijn beter zichtbaar
  • uw huid ziet er jonger uit
  • Minder last van striemen en cellulitis
  • u kan ook terecht in het weekend en de avond
  • wij bieden de beste prijs
  • u kan zowel door vrouwelijke als mannelijke specialist behandeld worden
  • u kan terecht tussen 09.00 en 22.00
  • neem een voordelig abonnement of rittenkaart

Maak nu een afspraak en stuur een whats app na 0031626758169