• Behandel duur 2 a 4 uur
  • 1 tot 3 x bijwerken met een interval van 6 a 8 weken
  • Behandeling word als niet pijnlijk ervaren
  • Kosten per zone 495,- euro
  • Full head 1500,- euro incl
  • Stamcellen vanaf 495,- euro

 

Wat is haarmicropigmentatie?

 

Wil je een vollere look?

De gladde geschoren look?

Of wil je littekens faken?

Dan is Microhair Hyperpigmentatie (MHP) de oplossing. Een vollere coupe zonder de haartransplantatie. Beautystunt staat garant voor een blijvende oplossing voor haaruitval. Deze niet-chirurgische behandeling wekt de illusie van haar door met uiterst fijne naaldjes pigment in de huid te brengen.

 

Over de behandeling

 

Micro Haar Pigmentatie creëert de illusie van haar door met extreem fijne naaldjes pigment in de huid te injecteren. Zo kunnen haaruitval, littekens op het hoofd of kaalheid worden verhuld. Met deze innovatieve technologie worden stoppels op kale plekken getatoeëerd, waardoor de haarlijnen worden geperfectioneerd en het eruitziet als een geschoren hoofd. Pigmenten worden zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op jouw huidtype en haarkleur. Naast dit geschoren effect kan Micro Haar Pigmentatie ook helpen bij mensen met dunner wordend haar. Punt-tatoeages kunnen het haar visueel voller maken. Het resultaat is heel natuurlijk.

Evt kan u uitbreiden met stamcellen deze stamcellen zorgen weer voor nieuwe haargroei.

 

De pigmenten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en hebben de volgende voordelen. pigment: Voldoet aan de REACH 2022-richtlijnen Gemaakt met biologische pigmenten, geïoniseerd water en water Bevat geen dierlijke bijproducten en is dus vegan Niet getest op dieren