Lipo-laser – laser voor lichaamscontouren

 

Bij Beauty stunt lichaamscorrectie kunt u kiezen voor Lipolaser. Lipolaser is de nieuwste ontwikkeling in figuurcorrectie.

Het is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, het zorgt voor een stevigere huid en vermindert cellulitis in slechts paar behandeling. Probleemgebieden worden aangepakt en je kunt vet verliezen op lastige plekken zoals billen, buik, broek en bovenarmen.

Deze revolutionaire behandeling komt uit de medische wereld en is volledig pijnloos en veilig (FDA goedgekeurd).

Pijnloos alternatief voor liposuctie.

Lipolaser is een procedure die de kracht van een diodelaser gebruikt om veilig de huid van een patiënt te penetreren en pijnloos triglyceriden uit vetcellen vrij te maken. Dit gebeurt door middel van biostimulatie van het vetcelmembraan. Hierdoor komen water, glycerol en vrije vetzuren vrij, die via de urinewegen en lymfevaten worden uitgescheiden. Het volstaat te zeggen dat er lipolyse optreedt, wat betekent dat er ongeveer 468 Kcal verloren gaat in 1 behandeling ongeveer 40 gram vet.

 

DE BEHANDELINGA Liolaser behandeling in 3 fasen

 

1) Voor de behandeling

Drink de dag voor, op en na de behandeling 1,5 – 2 liter water

Vermijd grote maaltijden, koffie of alcohol gedurende 2 uur voor en na de behandeling

Douche voor de behandeling en gebruik geen bodycrème.

2) Na behandeling

Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling worden hervat. Lipolaser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen

3. Resultaten

De meeste cliënten merken meetbare resultaten na hun eerste 3 behandelingen. De standaardbehandeling bestaat uit sessies van 20-30 minuten 10 keer per week gedurende 10 weken.

Lipolaser is geschikt voor

Benen

Armen

Buik

Kin

Billen

Dijbenen

Kuiten

Rug

Lovehandels 

Je mag geen behandeling met de lipolaser:

Als je zwanger bent of zwanger wil worden.Als je een pacemaker hebt.Als je lichamelijk niet gezond bent.Als je metalen of silica gel in je lichaam hebt op de te behandelen plaatsen.Als je binnenkort een buikoperatie ondergaat.Als je een open operatie wond hebt.Als je lijdt aan hemofilie.Als je diabetes hebt.Bij hart- en vaat aandoeningen.Bij galstenen.Bij epilepsie. Bij twijfel kunt u beste contact met ons nemen.

Prijslijst