Maak uw huid zichtbaar mooier en jonger
met led therapie


Ontdek de goede werking van Led verlichting voor ware verbetering en verjonging van uw huid.
Is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van 7 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, paars, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit. Het is een ontspannende behandeling en geschikt voor alle huidtypes.

 

Hoe werkt Light therapy?
LED therapie maakt gebruik van kleur golflengtes van zichtbaar licht die specifieke verjongende prestaties in de huid hebben. Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde brandstofcellen of bacteriën te doden. Het is een natuurlijke biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.

De verhoogde energie verhoogt celstofwisseling en stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert bloedcirculatie en versnelt weefselherstel. Studies hebben aangetoond dat wanneer de huid wordt blootgesteld aan LED, huidcellen zich gemiddeld 150% tot 200% sneller herstellen en vernieuwen en de hydratatie kan worden verhoogd tot 600%. Dit hele proces resulteert in een stralend, jeugdig en natuurlijk een gezonde huid. Onze lichtstralen kunnen afhankelijk van kleur tot 10 mm diep in de huid indringen.

Naast de lichttherapie is het gelijktijdig mogelijk om pure zuurstof van medicinale kwaliteit te inhaleren. De pure zuurstof geeft tevens een aangenaam verkoelend gevoel op de huid.

 

Voordelen van deze behandeling met Led licht welke klinisch bewezen zijn:

Cellen herstellen en verjongen sneller
Huidveroudering verminderen en vertragen
Verwijderen van acne en onzuiverheden
Pigmentvlekken verminderen
Zonschade herstellen
Roodheden en een onrustige huid worden kalmeren
Rimpeltjes en fijne lijntjes verminderen
Werkt tegen een vale rokershuid en geeft deze weer een boost en energie
Littekens en wondgenezing versneld en verbeterd
Perfect voor rosacea, eczeem en psoriasis
De huid krijgt zijn jeugdigheid terug en ziet er stralend gezond uit
De huid is beter gehydrateerd en gevoed
Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt om de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten!
Perfect om het herstel te bevorderend na laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie, cosmetische ingrepen en microneedling

 

Rood licht therapie 620 nm – Verjonging
Rood licht is goed voor alle huidtypes. Het verjongt de huid door het verbeteren van de doorbloeding en het verhogen van de productie van collageen. Het is niet alleen voor huidverjonging, anti-aging en healing. Rood licht heeft een krachtige anti-aging en anti-inflammatoire werking op de huid. Het is ook een uitstekende behandeling voor patiënten van gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.
Led rood licht voordelen zijn:

Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels
De huid is gladder, steviger en voller
Egaliseert de huidteint
Verhoogt de hydratatie
Kalmeert irritatie en roodheid
Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie
Versnelt het genezingsproces
Herstelt de natuurlijke helderheid en glans

 

Oranje / geel licht therapie 600 nm –
Verstevigen, vitaliseren en stimuleren
Gele leds in combinatie met rode leds bereiken een optimale diepte waar ze serieus de huid bevorderen van een meer jeugdige en stralende teint te verjongen.

Speciaal aanbevolen voor bruiloft dagen en portretten, oranje licht werkt op doffe teint uit te brengen een briljante gezonde gloed.
Led oranje/geel licht voordelen zijn:

Verbetert de teint van de huid
Vermindert roodheden, zwellingen en ontstekingen
Inflammatie veroorzaakt door rosacea, couperose en eczeem
Herstellend na een zonnebrand, microdermabrasie, laserbehandeling, peeling
Stimuleert het zenuwstelsel en lymfesysteem
Verstevigt en versterkt spierweefsel
Stimuleert collageen en elastine
Huidverstevigend
Geschikt voor een gevoelige huid

 


Groen licht therapie 530 nm – Rustgevend
Groen licht wordt gevonden in het midden van het zichtbare spectrum, waardoor balans en rust op de huid en het verminderen van roodheid.
De verjongende voordelen van groen licht therapie kan helpen om pigmentatie problemen te verbeteren die veroorzaakt door bijv. beschadiging door de zon te verbeteren.
Led groen licht voordelen zijn:

Vermindert droogterimpels en spanning van de huid
Verzacht algehele huidproblemen
Hydraterend en kalmerend
Helpt bij pigmentatieproblemen (sproeten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken etc..)
Egalere teint

 


Blauw licht therapie 470 nm – Activeren
Blauw licht activeert de huid. Uitstekend geschikt voor de rijpere huid, blauw licht geeft een soepel en aangenaam op de huid. Voor acne en onzuivere, verstopte huid. Blauw licht heeft krachtige antibacteriële eigenschappen die ontlasten en zuiveren acne en problematische huid om de olieproductie te normaliseren.
Led blauw licht voordelen zijn:

Helpt bij het doden van bacteriën in de huid
Vermindert actieve acne
voorkomt puistjes
Krimpt vergrote poriën
Helpt om infecties te bestrijden
Geweldig alternatief voor medicatie

 


Blauw/ rood / paars licht therapie –
Relaxerend & reinigend
De blauwe en rood/violette golflengtes hebben krachtige antibacteriële eigenschappen die de huid reinigen en zuiveren. Ze doden de acne-veroorzakende bacteriën P. acne, en hebben anti-krampachtige eigenschappen die spanning te verlichten.

Voor gevoelige en problematische huid rood en blauw licht in combinatie biedt verbeterde voordelen en klinisch bewezen als een van de meest effectieve behandelingen voor inflammatoire acne en littekens.
Gecombineerde rood en blauw licht voordelen zijn:

Verbeterde behandeling van acne
Zuivert zachtjes zonder irritatie
Normaliseert onevenwichtige huid
Vermindert ontstekingen en zwellingen

 


Wit licht therapie – Winterblues en depressies
De Light therapie beschikt door de combinatie van alle kleuren tevens over wit lichttherapie.
Led wit licht voordelen zijn:

Versterkt het immuunsysteem
Activeert de celstofwisseling en celregeneratie
Stimuleert de vorming van bloed
Bevordert wondheling
Verhoogt de aanmaak van collageen
Stimuleert de zuurstoftoevoerf van de huid
Reguleert de vochthuishouding van de huid
Verbetert de elastititeit en spankracht
Wordt ook succesvol ingezet bij moeheid, somberheid, weinig energie, niet uitgeslapen wakker worden, slaapstoornissen, jetlag

 


Skin Rejuvenation (huid verjonging) door licht en zuurstof
Light therapy met zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit kan worden toegepast in een kuur met wisselende kleuren om de huidstructuur te verbeteren, fibroblasten te stimuleren tot vorming van collageen, de vochtbalans te herstellen en een huidverjonging en huidverbetering te creëren.

Door de verbeterde doorbloeding komt er meer zuurstof en voedingsstoffen in de huid. De poriën worden kleiner, de huid krijgt een egalere teint, het oppervlak wordt gladder en zachter, fijne lijntjes verdwijnen en de huid wordt strakker. Ook huidverslappingen door zonschade en kleine rode schilferige vlekjes (actinische keratose) verbeteren door de behandeling. Licht therapie is geheel pijnloos en geeft zelfs een ontspannen gevoel. De zachte flow van zuurstof stelt uw huid in de gelegenheid om ook direct zuurstof te inhaleren.

 

Contra-indicaties
Voordat u een behandeling kunt ondergaan heeft u een intakegesprek waarbij gekeken wordt of u lichttherapie kunt ondergaan en welk programma voor u het meest geschikt is. Personen met bepaalde auto-immuunziekten, PCO, Lupus Erythematose of Albinisme komen niet in aanmerking voor de behandeling

Ook het gebruik van bepaalde medicijnen of plantenextracten die lichtgevoeligheid veroorzaken zijn niet te combineren met de lichttherapie. Voorbeelden zijn bepaalde antibiotica, antidepressiva, Roacutane, MTX, antischimmelmedicatie en St. Janskruid. Veelal is het voldoende 5 dagen deze medicatie te stoppen alvorens een behandeling/kuur te ondergaan.

 

Onmiddellijk resultaat
De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessie, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan. Het effect van de behandelingen kan variëren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de cliënt en of de LED gecombineerd werd met andere behandelingen. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men het beste na het volgen van een kuur om de maand een onderhoudsbehandeling nemen

 

Veiligheid
De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB- licht en is derhalve volkomen veilig. LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL waardoor weefsel niet beschadigd wordt. De lamp geeft geen warmte af. Daarnaast komt naast de inwerking van het licht ook pure zuurstof van medicinale kwaliteit op de huid. Dit bevordert niet alleen het genezingsproces, werkt antibacterieel en biedt u de voordelen van zuurstofinhalatietherapie.

Evt. uit te breiden met:

+ extra zuurstof therapie

+ extra microdermabrasie

+ extra IPL huidverjonging

+ extra collageenvlies masker of algenmodelage masker

 

1 sessie nu van 49,- 
5 sessies nu van 199,- 
10 sessies nu van 380,- 

De behandeling word maximaal 1 x per week herhaald

extra opties

IPL 49 euro
collageen of agenmasker 49 euro

Deze behandeling duurt 20 a 30 min

 

Deze behandeling is geschikt voor: acne, allergische huid, couperose, donkere huid, donkere kringen/wallen, droge huid, fijne lijntjes, geïrriteerde huid, gerstekorrels, gestreste huid, gevoelige huid, grove poriën, huidveroudering, huidverslapping, littekens,mannenhuid, mee-eters en comedonen, onzuivere huid, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, puistjes, rijpere huid, rimpels,rokershuid, rosacea, scheerproblemen, vermoeide huid/ogen, vette huid, vochtarme huid, zonbeschadigde huid, zwangerschapsmasker