WAXING IS HOT!

Waxen is een methode om jouw ongewenste lichaamshaar te verwijderen, waarbij de haartjes samen met de haarwortel worden weggehaald. De haartjes kunnen op termijn enkele weken helemaal wegblijven en komen zachter en dunner terug.

 

Wat is beter? Waxen of harsen?

 

 Harsen is een effectieve manier om lichaamshaar te verwijderen. Waxen is de Nederlandse term voor het gebruik van hars om haren vanaf de wortels te verwijderen, terwijl waxen de Engelse term is voor dezelfde methode. Beide methoden kunnen worden gebruikt als warme of koude kompressen en kunnen op zowel kleine als grote oppervlakken van het lichaam worden gebruikt. De keuze tussen de termen waxen en waxen komt neer op persoonlijke voorkeur en de bereidheid om het verschil nauwkeurig uit te leggen.

 

Als mensen vaak zeggen "we waxen niet, we waxen", bedoelen ze het gebruik van twee verschillende technieken: met waxen bedoelen we meestal het gebruik van een zachte, warme hars die met strips wordt verwijderd, terwijl we met waxen meestal harde hars gebruiken. Gebruik was. Gebruik was die met de hand kan worden verwijderd, er zijn geen strips of papier nodig. Harde was plakt niet aan de huid, terwijl zachte was dat wel doet.

 

Dit betekent dat ‘harsen’ vaak pijnlijker is dan ‘harsen’, omdat de was aan het haar en de huid blijft plakken. Bij het waxen hecht de wax alleen aan het haar, waardoor de kans op pijn en huidirritatie kleiner wordt.

 

Hars/wax werkt op zowel kleine als grote oppervlakken van het lichaam. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het verwijderen van haar op de benen, armen, rug, buik, borst en bikinilijn. Het is echter de moeite waard om op te merken dat sommige delen van het lichaam gevoeliger zijn dan andere, en dat het gebruik van deze methoden in sommige delen pijnlijker kan zijn dan andere. Dit heeft vaak invloed op de keuze van het type wax dat op gevoelige delen van het lichaam moet worden gebruikt.

 

Hoe werkt een waxbehandeling?

 

Stap 1: Reinigen en desinfecteren

In deze stap reinigen we de huid en verwijderen resterende onzuiverheden, bodylotion en deodorant.

 

Stap 2: Breng pre-wax olie of poeder aan

Deze olie/poeder zorgt ervoor dat de wax niet aan de huid blijft plakken en alleen aan de haartjes trekt. Dit zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd raakt. Dit voorkomt roodheid en irritatie.

 

Stap drie: Breng wax aan

Door middel van een speciale techniek wordt een heerlijk warme wax aangebracht. Hierdoor worden al het haar vanaf de wortels verwijderd voor zachte, langdurig gladde resultaten.

 

Waxen voor wie?

Harsen is geschikt voor iedereen die last heeft van ongewenste haargroei op het lichaam. In tegenstelling tot scheren blijven de haren langer zitten en zijn de haren die teruggroeien kleiner en zachter.

Waxen voor wie?

Harsen is geschikt voor iedereen die last heeft van ongewenste haargroei op het lichaam. In tegenstelling tot scheren blijven de haren langer zitten en zijn de haren die teruggroeien kleiner en zachter.

Voor de meeste mensen is ontharing niet geheel pijnloos, maar wel veel minder pijnlijk dan je zou denken en verwachten. In feite kan de verkeerde manier om haar te verwijderen een zeer pijnlijke indruk achterlaten. Zelfs op gevoelige plekken is waxen voor veel mensen acceptabel. Bovendien is de pijn die u voelt van korte duur

 

Waxen word veel al om 3 a 6 weken herhaald.

 

prijslijst