CURSUS TANDEN BLEKEN

Een stralende glimlach is onmisbaar voor een verzorgd uiterlijk! Steeds vaker hechten klanten belang aan mooie, witte tanden. Het effect van tanden witten blijft tussen 3 à 6 maanden behouden, naargelang de levensstijl (roken, koffie,...). Je klanten zullen dus steeds terugkomen voor een nieuwe behandeling. We leren je peroxide-vrij tanden witter te maken en volledig binnen het kader van de huidige wetgeving je klanten te kunnen helpen aan de glimlach van hun dromen!

Inhoud

  • Wat is het verschil tussen peroxide- en peroxide vrij bleken?
  • Wat is de huidige regelgeving?
  • Wat zijn de pro- en contra-indicaties voor klanten? 
  • Praktijk
  • Kleuranalyse uitvoeren

Onze techniek maakt de tanden niet gevoelig en is 100% peroxide-vrij. Na het volgen van deze intensieve opleiding ben je in staat om binnen een professionele beauty-omgeving (schoonheidsinstituut, kapper, nagelstudio,...) klanten een wittere glimlach te bezorgen. 

 

De opleiding word privé gegeven, dagen en tijden in overleg bij Beauty Secrets.

 

Opleidingen aan huis

Evt. is het mogelijk om thuis de cursus te volgen, we hanteren aantal eisen voor les aan huis neem hier voor contact op via ons telefoon nummer: 0031626758169 we hanteren een reiskosten vergoeding van 0,21 cent per kilometer en een toeslag van 50,- euro. Dagen en tijden zijn in overleg.

 

Schrijf u nu in