Intiem lift vaginale laser behandeling

 

  • Urineverlies?
  • Klachten tijdens het vrijen?
  • Klachtenvrij zonder operatie na behandeling met Intiem lift
  • Geen pijn
  • Zeer veilig

 

Stressincontinentie is de meest voorkomende vorm van ongewild urineverlies. Bij drukverhogende momenten zoals lachen, niezen, hoesten en sporten treedt dan urineverlies op. Dit komt regelmatig voor bij jonge moeders, maar het kan op alle leeftijden voorkomen. Door het gevolg van verlies van collageen of na een bevalling kunnen een structurele verandering in de vagina veroorzaken.

Intiem lift vaginale laser behandeling hoe werkt het?

De behandeling van Intiem Lift is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina word op verschillende dieptes behandeld. De geleidelijke verhoging van de temperatuur van de vaginawand met behulp van de Hifu bevordert de aanmaak en contractie van collageen en elastine. Het weefsel wordt hersteld tot een jeugdige staat en voorzien van dikkere en langere collageen strengen. Dit resulteert in de uiteindelijke verstrakking van de vaginawand, een verbeterde seksuele prikkeling en een afname van stressincontinentie. De behandeling is geheel pijnloos en duurt ongeveer 20 min. Na 6 weken kan eventueel de behandeling herhaald worden. De meeste vrouwen hebben 2 dagen geringe klachten van zwelling. Maar na de behandeling kun je direct de dagelijkse werkzaamheden hervatten. De eerste 3 dagen is het verstandig geen seksueel contact (penetratie) te hebben. 

Intiem lift vaginale laser behandeling resultaat:

na behandeling bemerkt 80-85% van de vrouwen een afname van de klachten of zijn de klachten volledig verdwenen. Over het algemeen zijn de behandelde vrouwen dus erg tevreden. Ze voelen zich zelfverzekerder en vrijen is weer plezierig. Ook de schaam lippen kunnen we behandelen. 

Prijslijst