WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions zijn enorm populair. Bij deze techniek worden de wimpers stuk-voor-stuk (one-by-one) aangebracht op de natuurlijke wimpers. Je kan er de wimpers mee verlengen en meer volume creëren. Het resultaat varieert van heel naturel tot dramatisch. De immense populariteit van wimperextensions is eveneens te verklaren door de lange houdbaarheid van de wimpers. Bij goede verzorging kan je zelfs een maand lang genieten van jouw wimperextensions. Bijgevolg wordt deze techniek door klanten het meeste gevraagd en zal je altijd zeker zijn van werk.

We hebben 2 opleidingen voor Wimperextensions Spoed cursus of allround opleiding.

 

Spoed cursus Privé of groepsles

is geschikt voor dames die al werkzaam zijn in een salon en graag de basis kennis willen leren en de mogelijkheid hebben om genoeg te kunnen oefenen thuis. U leert de one by one techniek, materiaal kennis en alles over de wimpers en verwijderen van de wimpers.

 

Allround wimperextensions Prof opleiding 1 Maand Privé of groepsles

Tijdens deze opleiding leert u buiten de one by one techniek ook volume opbouwen, u leert alles over de wimpers, materiaal kennis en diverse vormen van wimper opbouw, wimpers verwijderen en bijwerken. Tijdens deze opleiding doet u veel ervaring op en kan u direct aan de slag na het behalen van uw diploma. Wij zijn de enige die een langdurige opleiding aanbieden voor wimperextension.  

 

Opleidingen aan huis

Evt. is het mogelijk om thuis de cursus te volgen, we hanteren aantal eisen voor les aan huis neem hier voor contact op via ons telefoon nummer: 0031626758169 we hanteren een reiskosten vergoeding van 0,21 cent per kilometer en een toeslag van 50,- euro. Dagen en tijden zijn in overleg.